Wakeboarden is gaaf! Met kabelbanen in de buurt. - Wakeboard - Matos

Wakeboard

wakeboard

Bij Matos hebben we alles wat je nodig hebt voor bij de wakeboard baan of voor het wakeboarden achter de boot.

Op zoek van super offerten? Kijk onze
PROMO PACKS

Hulp nodig om te shoppen? Neem contact op met de pros van de Matos team via e-mail of telefoon

Wakeboarden is gaaf! Met veel kabelbanen in de buurt is het makkelijk om je board te pakken en te gaan cruisen. Heb je nog meer informatie nodig voor het vinden van je perfecte wake set-up? Click hier om meer te lezen en geef Matos een belletje voor persoonlijk advies. 

wakeboard FAQ

Om je te helpen bij het vinden van je perfecte wakeboard set up hebben we alvast de meest gestelde vragen beantwoord. Heb je nog steeds vragen? Bel of stuur en email en het Matos wake team zal klaar staan met het beste advies. 

Wat heb ik nodig om te wakeboarden?

Voor wakeboarden heb je een board, boots (sommige noemen ze bindingen), een impact vest en helm nodig. We hebben bij Matos ook tassen om all je gear bij elkaar te houden en je auto schoon en droog. 

Is wakeboarden moeilijk?

Wakeboarden is niet heel moeilijk. Vooral op een 2.0 kabelbaan, een kabel baan die op en neer gaat, is het makkelijk en veilig om te leren wakeboarden. Sommige grote kabelbanen hebben speciale uren voor beginners. 

Wat is het verschil tussen wakeboards?

Er zijn veel verschillen tussen wakeboards. De outline, rocker, channels kunnen allemaal verschillen. Bij Matos hebben we veel ervaring met het vinden van het juiste board voor jouw vaarstijl en niveau.

Welke maat board heb ik nodig?

Wakeboards zijn steeds groter geworden over de laatste jaren. Een groter wakeboard heeft meer oppervlakte voor op de rails en om zacht te landen. Wanneer je net begint is het beter om voor een gemiddeld board voor jouw lengte en gewicht te gaan, en als je meer ervaring hebt kan je er voor kiezen om een groter board te gaan riden. 

Welke wakeboard merken verkoopt Matos?  

Bij Matos Kiteshop verkopen wij de beste wakeboard merken. Klik op het merk om per merk verder te winkelen. 

Meer vragen?

Neem dan contact op met de Matos team via e-mail of telefoon.

Item 1-24 van 61 in totaal item(s)
Product added to wishlist

Onze website maakt gebruik van cookies. Stel uw privacyvoorkeuren in en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.